Top sellers

Vitaminen 

Alle vitaminen supplementen van NOW foods - extra voordelig voor u! - Nederlandse etiketten! - Geproduceerd en gekeurd volgens alle Nederlandse, USA & EU voorschriften!
NOW Foods gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten, geen chemische / gesynthetyseerde producten.

De prijs-kwaliteit verhouding en het uitgebreide vitaminen en mineralen assortimen...

Meer
 • Vitamine A & Carotenoïden
  Vitamine A & Carotenoïden

  Vitamine A & Carotenoïden

  Bèta Caroteen is de precursor van vitamine A en kan in het lichaam omgezet worden in vitamine A. In Nederland is de maximale dagdosering vitamine A vastgesteld op 1200 µg. NOW Bèta Caroteen Natuurlijk levert naast Bèta Caroteen ook andere carotenoïden zoals alfa caroteen, cryptoxanthine, zeaxanthine en luteïne.

 • Vitamine B
  Vitamine B

  NOW Foods B vitaminen


  Op dit moment zijn elf verschillende voedingsstoffen geïdentificeerd als onderdeel van het vitamine B-complex. Tenzij er een aanleiding is om een individuele B­-vitamine te suppleren, is het belangrijk alle elf te combineren.

  Belangrijkste bronnen van B vitamines zijn lever, biergist en volkoren granen. Bij raffinage van granen worden de zemel en kiem, die rijk zijn aan B vitamines, verwijderd. Toen graanproducten nog niet op grote schaal werden geraffineerd, was onze voeding dan ook veel rijker aan B vitamines.

  NOW Foods biedt u een breed assortiment aan B complex formules en individuele B vitamines. In geen van de formules wordt gist gebruikt.

  Bijzonder is het grote assortiment van vitamine B12 supplementen.

  Bijvooorbeeld B12 actief is een uitgebalanceerde samenstelling die NOW Foods exclusief voor Nederland maakt en nergens anders verkrijgbaar is.

  To B or not to B

  Tot het Vitamine B complex worden op dit moment de volgende vitamines gerekend:

  • Vitamine B1 (thiamine)
  • Vitamine B2 (riboflavine)
  • Vitamine B3 (niacine, niacinamide)
  • Vitamine B5 (pantotheenzuur)
  • Vitamine B6 (pyridoxine)
  • Vitamine B12 (cobalamine)
  • Foliumzuur
  • PABA (para amino­benzoëzuur)
  • Choline
  • Inositol
  • Biotine

  De volgende stoffen worden door sommigen als B vitamine gezien:

  • Vitamine B13 (orootzuur)
  • Vitamine B15 (pangaamzuur)
  • Vitamine B17 (amygdaline)

  Omdat zij over het algemeen niet als essentieel worden beschouwd, maken zij geen deel uit van B complex formules.

 • Vitamine C Ascorbine
  Vitamine C Ascorbine

  Vitamine C poeders

  NOW Foods levert twee vormen vitamine C poeder voor verschillende toepassingen. Ascorbinezuur is 100% zuivere, USP grade vitamine C poeder in de zure vorm. Magnesium Ascorbaat is een gebufferde, niet zure vorm van vitamine C die ook bij hoge doseringen geen ongunstige invloed heeft op tanden, tandvlees en maag. Voor wie ascorbinezuur te zuur vindt, is magnesium ascorbaat een goede oplossing.

  Bijkomend voordeel van magnesium en calciumascorbaat is dat deze naast vitamine C ook mineralen leveren.

  Vitamine C tabletten en capsules

  Naast vitamine C in poedervorm levert NOW Foods ook vijf soorten vitamine C in tabletvorm, één soort in capsulevorm en twee gebufferde soorten als tablet.

  • C-500 Kauwtabletten met natuurlijke sinaasappelsmaak zijn kauwtabletten met deels gebufferde vitamine C. Door de aangename smaak en de dosering van 500 mg is deze ook zeer geschikt voor kinderen en senioren.
  • C-1000 met Rozenbottel en Bioflavonoïden is onze goedkoopste variant van 1000 mg en is ook als “time release” leverbaar.
  • C-1000 Caps met 100 mg bioflavonoïden is onze enige vitamine C in capsulevorm en wordt daardoor snel en makkelijk opgenomen. Het bevat geen rozenbottel of acerola.
  • C-1000 Complex SR gebufferde C is een tablet met vertraagde afgifte. Het bevat calciumascorbaat en veel bioflavonoïden en dus ideaal als een niet-zuur preparaat gewenst is.
  • Ascorbyl Palmitaat 500 mg is een vetoplosbare vitamine C variant in vegicaps.

  VitOrtho heeft onder eigen label Ester C in het assortiment, Ester C Plus 500. Dit is een gepatenteerde vorm van vitamine C die niet zuur is.

  VitOrtho Ascorbaat Mineraal C1000 bevat ascorbaten die aan verschillende mineralen gebonden zijn. Naast de ontzuurde vorm Vitamine C levert de Ascorbaat Mineraal ook verschillende mineralen. VitOrtho heeft C-500 Alpha Sorb geintroduceerd. Deze variant onderscheidt zich doordat threonzuur met alfaliponzuur is gecombineerd.

 • Vitamine D
  Vitamine D

  Vitamine D NOW Foods

  Vitamine D staat sterk in de belangstelling. Alle vitamine D3 varianten die wij in het assortiment hebben zijn in olie oplossing voor optimale opname. Er zijn maar weinig voedingsmiddelen rijk aan vitamine D. Het zijn met name de vette vissoorten die rijk zijn aan vitamine D. Het aanbod vitamine D is erg seizoens afhankelijk omdat zonlicht (op de onbedekte huid) de grootste bron is voor vitamine D aanmaak in ons lichaam. NOWvitamins.nl, NOW Foods en VitOrtho hebben verschillende varianten vitamine D3 in het assortiment.

 • Vitamine E
  Vitamine E

  NOW Foods Vitamine E

  Sinds NOW FOODS in 1968 begon met de levering van vitamine E producten, hebben zij uitsluitend 100% natuurlijke vitamine E verkocht. De synthetische dl-vorm is nooit gebruikt. De synthetische vorm is minder effectief, omdat het menselijk lichaam alleen de d-vorm kan verwerken.

  NOW Foods biedt u de keus uit verschillende vormen natuurlijke vitamine E. Welke soort u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit niet te overtreffen is.

  100% natuurlijke d-alfa tocoferyl acetaat

  De d-alfa vorm van vitamine E werd voor het eerst uitgebreid onderzocht in de jaren veertig door Dr. Shute van de Shute Foundation. Sindsdien hebben consumenten gedurende meer dan vijftig jaar de voorkeur gegeven aan de acetaat-vorm. Ons leveringsprogramma omvat softgels in 200 en 400 internationale eenheden en ook een vloeibare variant.

  100% natuurlijke gemengde tocoferolen

  Deze niet-veresterde vorm is de minst bewerkte Vitamine E en heeft de laatste jaren de populariteit van alle andere vormen overtroffen. De gemengde tocoferolen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes. Vitamine E-400 Gemengde Tocoferolen bevat naast 400 IE d-alfa tocoferol ook kleine hoeveelheden bèta, gamma en delta tocoferol.

  Vloeibare vitamine E

  E-vloeibaar 13.650 IE d-alfa tocoferol is een 100% natuurlijke soort vitamine E in een basis van olijfolie (van eerste koude persing) en is uitstekend geschikt voor zowel inwendig als uitwendig gebruik. Het flesje is voorzien van een pipet om druppelsgewijs te kunnen doseren.


  Aanvullende informatie voor professionals


  Alle Vitamine E varianten die nowvitamins.nl in haar assortiment heeft opgenomen zijn worden uit soja gewonnen.

  Door een wereldwijde schaarste aan soja gronstoffen zijn de hoge dosering van 10000 IE tijdelijk niet beschikbaar. 

 • Vitamine K
  Vitamine K
per pagina
Toont 1 - 9 van de 231 items
Toont 1 - 9 van de 231 items

Zojuist bekeken

Geen producten

Menu

Vergelijk 0