L-lysine 500 mg

Bij aanschaf van dit product krijg je in totaal 17 spaarpunten. Je winkelwagen bevat in totaal 17 spaarpunten met een totaal waarde van € 1,70.

950844

Nieuw product

60 vegetarische capsules

- L-lysine is een essentieel aminozuur dat in voldoende mate met de voeding dient te worden ingenomen.
- essentieel aminozuur.
- 'nu met natuurlijke hulpstoffen'.
- draagt bij aan de verzorging van lipblaasjes.
- goed voor bindweefsel, spieren en botten.
- bij innerlijke onrust en geestelijke druk (vooral in combinatie met Larginine).
- ter aanvulling van veganistische/ vegetarische voeding.

Meer details

€ 17,95

Levertijd: 2 tot 5 dagen

- +

Merk: Vitals

Toevoegen aan vergelijker

Beoordelingen en recensies van klanten

Nog niemand heeft een beoordeling gegeven
. Jammer he?
 
Omschrijving

Let op: dit product bevat nieuwe hulpstoffen uit natuurlijke bron. De geur, kleur en smaak van de capsule kan daarom anders zijn dan u gewend was. De samenstelling van het product is verder hetzelfde gebleven.

L-lysine is een essentieel aminozuur dat in voldoende mate met de voeding dient te worden ingenomen. Aangezien met name dierlijke eiwitten (in vlees, gevogelte, zuivel, eieren) rijk zijn aan L-lysine, kan een veganistisch of vegetarisch eetpatroon leiden tot een wat lage inname van L-lysine. Aanvulling in de vorm van een supplement kan dan wenselijk zijn. L-lysine is de voorloperstof van het aminozuur L-carnitine; Lcarnitine speelt een belangrijke rol bij de vetverbranding en de energieproductie in lichaamscellen door het transporteren van vetzuren naar de mitochondriën.

Suppletie met L-lysine activeert het afweersysteem en kan onder meer bijdragen aan de verzorging van lipblaasjes van binnenuit; het kan goed zijn daarbij (tijdelijk) de inname van het aminozuur Larginine te beperken. L-arginine is rijkelijk aanwezig in onder meer noten, zaden en chocolade.

L-lysine is belangrijk voor de kwaliteit van bindweefsel (in huid, haar, nagels, bloedvaten, gewrichten, banden, spieren et cetera) en botten. Dit komt omdat L-lysine bijdraagt aan een goede elastine- en collageensynthese en calciumvoorziening (door te zorgen voor een betere opname en lagere uitscheiding van calcium).

Suppletie met L-lysine (vooral in combinatie met het aminozuur L-arginine) helpt daarnaast bij geestelijke druk en innerlijke onrust. Het vermoeden bestaat dat L-lysine ervoor zorgt dat iemand minder stressgevoelig is door (gedeeltelijke) remming van bepaalde receptoren (serotonine receptor 4) in de hersenen.

 

Samenstelling per 2 capsules (dagdosering):
L-lysine 1000 mg

 

Hulpstoffen: 
Rijstconcentraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstextract

Bevat geen: 
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

Let op: 
Wees terughoudend met het gebruik van L-lysine bij lever- en nieraandoeningen.

Gebruik: 
Als voedingssupplement voor volwassenen, 2-3 capsules per dag tussen de maaltijden door (minimaal een half uur voor, of twee uur na een maaltijd) met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.

 
Specificaties
Inhoud (aantal) 60vcap
 
Werking van dit product

Helaas mag er op internet geen informatie gegeven worden over de mogelijk gunstige werking op het lichaam.

Bizar maar waar. Zelfs Google werkt hieraan mee, en gaat zelfs nog verder. Volgens Google mogen zelfs EFSA goedgekeurde claims niet meer getoond worden. 
Inderdaad, faalt Google in haar missie "Alle informatie toegankelijk maken"

Meer weten over de werking van dit product?

Helaas mag ik in verband met de Europese wetgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedinssupplement voor gebruikt kan worden. Voor verdere hulp:

  • Mail naar michael@natuurlijk.fit met je vraag m.b.t. Gezondheid
  • Je kunt de website www.natuurlijk.fit raadplegen voor Orthomoleculaire Kennis. Ook kun je daar een afspraak maken voor advies op maat.

Schrijf als eerste een recensie! !

30 andere producten in deze categorie

Zojuist bekeken

Menu

Vergelijk 0