Energy B12 2000 microgram

Bij aanschaf van dit product krijg je in totaal 19 spaarpunten. Je winkelwagen bevat in totaal 19 spaarpunten met een totaal waarde van € 1,90.

3291

Nieuw product

Doos met 75 zakjes Instant Energy B-12 levert per zakje 2000 mcg vitamine B-12 in 3 vormen: cyanocobalamine, methylcobalamine en adenosylcobalamine. De laatste 2 zijn actieve vormen die ons lichaam niet hoeft om te zetten, maar direct kan gebruiken.
Door toevoeging van andere B-vitaminen, chroom en creatine heeft u een product voorhanden dat directe energie levert en u scherp en alert houdt!

Meer details

€ 19,95

Levertijd: 2 tot 5 dagen

- +

Toevoegen aan vergelijker

Beoordelingen en recensies van klanten

(5/5)
1 Beoordeling(en)
Bekijk verdeling
 
Omschrijving

NOW Foods B12 Energy

We kennen het allemaal; periodes waarin we wel wat extra energie kunnen gebruiken. Veel mensen grijpen dan naar energiedrankjes die veel cafeïne bevatten. Andere mensen kiezen voor producten op basis van dextrose. Allemaal stoffen die het lichaam belasten en het op langere termijn alleen maar verder uitputten. NOWvitamins.nl komt daarom met een natuurlijk alternatief dat het lichaam ondersteunt en niet uitput:

Instant Energy B-12!

Directe energie

Instant Energy B-12 levert per zakje 2000 mcg vitamine B-12 in drie verschillende vormen: cyanocobalamine, methylcobalamine en dibencozide (adenosylcobalamine). De laatste twee zijn actieve vormen die ons lichaam niet eerst hoeft om te zetten, maar direct kan gebruiken.

Door de toevoeging van andere B-vitaminen, chroom en creatine heeft u een product voorhanden dat directe energie levert en u scherp en alert houdt!

Voor wie?

Instant Energy B-12 is uitermate geschikt voor studenten, sporters, vegetariërs, veganisten, mensen die zich fysiek of geestelijk inspannen… Kortom, Instant Energy B-12 is uitstekend geschikt voor iedereen die tijdelijk of langdurig extra energie kan gebruiken!

Energy-on-the-go

Door de handige verpakking is Instant Energy B-12 op ieder moment te gebruiken. De inhoud van het zakje kan meteen in de mond gestrooid worden. Hierbij is geen water nodig. Het mondslijmvlies neemt de vitamine direct op en u bruist snel weer van de energie!

Vitamine B-12 preparaat met 3 vormen van B-12, waarvan 2 biologisch actief gecombineerd met de overige B vitamines, chroom en creatine. Vitamine B-12 draagt bij aan de stofwisseling van homocysteïne. Helpt bij het normaal psychisch functioneren. Is goed voor het geheugen en levert een bijdrage aan de vorming van rode bloedcellen. Bovendien ondersteunt vitamine B-12 de werking van het immuunsysteem en draagt het bij aan het verminderen van vermoeidheid.

Samenstelling per 1 sachet

   
%adh
Vitamine B-1 (thiamine HCl)
1,5 mg
136
Vitamine B-2 (riboflavine)
1,7 mg
121
Vitamine B-3 (niacinamide)
20 mg
125
Vitamine B-5 (calcium-d-pantothenaat)
30 mg
500
Vitamine B-6 (pyridoxine HCl)
2 mg
143
Vitamine B-12
2000 μg
80.000
   waarvan:
 
   Cyanocobalamine
(1400 μg)
   Methylcobalamine
(300 μg)
   Adenosylcobalamine
(300 μg)
Folaat (pteroylmonoglutaminezuur)
400 μg
200
Chroom (picolinaat)
60 μg
150
Creatine (monohydraat)
250 mg

Ingrediënten
Vitamine B-1 (thiamine HCl), Vitamine B-2 (riboflavine), Vitamine B-3 (niacinamide), Vitamine B-5 (calcium-d-pantothenaat), Vitamine B-6 (pyridoxine HCl), Vitamine B-12, Folaat (pteroylmonoglutaminezuur), Chroom (picolinaat), Creatine (monohydraat), Xylitol, Maltodextrine, Citroenzuur, Citroen, Siliciumdioxide.

Verpakkingsinformatie
Inhoud: 75 g

Bijzonderheden
Vitaminepreparaat. Natuurlijke variaties in kleur en geur van dit product zijn mogelijk. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Gebruiksadvies
1 maal daags 1 sachet. Direct in de mond strooien of vermengen met een klein beetje water of vruchtensap en 30 seconden in de mond houden alvorens door te slikken. Houd u aan de (aanbevolen) dosering.

Bewaaradvies
Koel (maar niet in de koelkast), droog en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Waarschuwing
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Raadpleeg uw gezondheidsprofessional, arts of apotheker bij zwangerschap, borstvoeding, medicijngebruik of onduidelijkheden.

Allergeneninformatie
Bevat: mais, soja, zoetstof.
Vrij van: melk.

 
Specificaties
Gegarandeerd vrij van: Tarwe, Gluten, Melk, Ei, Vis, Schaaldieren en Noten
Geschikt voor: Geschikt voor vegetariërs.
Bijzonderheden: Vitaminepreparaat. natuurlijke variaties in kleur en geur zijn mogelijk. Gezoet met zoetstof. Overmatig gebruik kan en laxerend effect hebben.
Samenstelling: Vitamine B1 (thiamine HCl) 1,5 mg (136%ADH/RI), Vitamine B2 (riboflavine) 1,7 mg (121%ADH/RI), Vitamine B3 (niacinamide) 20 mg NE (125%ADH/RI), Vitamine B5 (pantotheenzuur, D-calciumpantothenaat) 30 mg (500%ADH/RI), Vitamine B6 (pyridoxine HCl) 2 mg (143%
Bewaren: Koel (maar niet in de koelkast), droog en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
Bevat allergenen: Soja
Gebruiksadvies: 1 maal daags 1 sachet. Direct in de mond strooien of vermengen met een klein beetje water of vruchtensap en 30 seconden in de mond houden alvorens door te slikken. Houd u aan de aanbevolen dosering.
Weight Inhoud: 75 g
Inhoud (aantal) 75
Vorm sachets
 
Over vitamine B12

Wat is Vitamine B12 precies?

Vitamine B12, met stofnaam cobalamine, is de enige bekende kobalthoudende verbinding die in de vrije natuur voorkomt. Het is een groep van macrocyclische organometaalverbindingen met een enkelvoudig, tweevoudig of drievoudig positief geladen kobaltion. Deze in water oplosbare vitamine speelt een sleutelrol bij veel verschillende belangrijke processen in ons lichaam.

Waar vind je Vitamine B12 in de natuur? Waar zit vitamine B12 in?

Vitamine B12 wordt onder andere geproduceerd door bacteriën in ons darmstelsel. Ook dieren beschikken over deze vitamine, zodat de verbinding ook aangetroffen kan worden in voedingsmiddelen van dierlijke afkomst, zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en in mindere mate in eieren.

Wat doet Vitamine B12 in ons lichaam?

Vitamine B12 is essentieel voor een goede spijsvertering. Het reguleert daarnaast de opname van voedingsstoffen, het koolhydraat- en vetmetabolisme en de synthese van nieuwe eiwitten. Ook bij de voortplanting speelt vitamine B12 een rol, evenals bij de ontwikkeling bij kinderen. Mensen met een gebrek aan vitamine B12 kunnen daarnaast te maken krijgen met slaap- of eetstoornissen en verstoring van mentale functies. Een B12 tekort kan bij mensen tot emotioneel onbalans veroorzaken. De lever kan ca. 3 gram vitamine B12 opslaan. Als een B12 tekort is ontstaan is dat vaak over langere tijd (jaren) ontstaan en is een hogere dosis nodig om dit tekort adequaat op te vangen.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Vitamine B12:

2,8 µg. 

Bewezen werking volgens de EFSA (Europese Voedsel- en Waren Autoriteit):

  • Vitamine B12 draagt bij aan een goede energiestofwisseling
  • Vitamine B12 draagt bij aan het goed functioneren van ons zenuwstelsel
  • Vitamine B12 draagt bij aan een goede homocysteïnestofwisseling
  • Vitamine B12 draagt bij aan normaal psychologisch functioneren
  • Vitamine B12 draagt bij aan de vorming van rode bloedcellen
  • Vitamine B12 draagt bij aan het correct functioneren van ons immuunstelsel
  • Vitamine B12 draagt bij aan het voorkomen van vermoeidheid
  • Vitamine B12 draagt bij aan het proces van celdeling
 
Werking van dit product

Helaas mag er op internet geen informatie gegeven worden over de mogelijk gunstige werking op het lichaam.

Bizar maar waar. Zelfs Google werkt hieraan mee, en gaat zelfs nog verder. Volgens Google mogen zelfs EFSA goedgekeurde claims niet meer getoond worden. 
Inderdaad, faalt Google in haar missie "Alle informatie toegankelijk maken"

Meer weten over de werking van dit product?

Helaas mag ik in verband met de Europese wetgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedinssupplement voor gebruikt kan worden. Voor verdere hulp:

  • Mail naar michael@natuurlijk.fit met je vraag m.b.t. Gezondheid
  • Je kunt de website www.natuurlijk.fit raadplegen voor Orthomoleculaire Kennis. Ook kun je daar een afspraak maken voor advies op maat.
Door (Oostkapelle, Netherlands) op  20 Sep 2016 (Energy B12 2000 microgram) :
(5/5
De klant heeft een beoordeling geplaatst maar nog geen recensie gegeven, of deze is nog in behandeling.

Goede combinatie met

30 andere producten in deze categorie

Menu

Vergelijk 0