Vitamine B12 1000 mcg 100caps

Bij aanschaf van dit product krijg je in totaal 19 spaarpunten. Je winkelwagen bevat in totaal 19 spaarpunten met een totaal waarde van € 1,90.

902401

Nieuw product

methyl- en adenosylcobalamine 1000 mcg 100 capsules

- in een capsule zonder smaak-/zoetstoffen
- methylcobalamine is de biologisch actieve vorm van vitamine B12
- goed voor hart en bloedvaten
- bevordert een kalme, evenwichtige gemoedstoestand
- goed voor het geheugen
- draagt bij aan concentratievermogen en leerprestaties
- 'nu met natuurlijke hulpstoffen'

Meer details

€ 19,95

Levertijd: 2 tot 5 dagen

- +

Merk: Vitals

Toevoegen aan vergelijker

Beoordelingen en recensies van klanten

Nog niemand heeft een beoordeling gegeven
. Jammer he?
 
Omschrijving

 

Vitamine B12 Capsules (methyl- en adenosylcobalamine) 1000 mcg 100 capsules

in een capsule zonder smaak-/zoetstoffen

  • methylcobalamine is de biologisch actieve vorm van vitamine B12
  • goed voor hart en bloedvaten
  • bevordert een kalme, evenwichtige gemoedstoestand
  • goed voor het geheugen
  • draagt bij aan concentratievermogen en leerprestaties
  • 'nu met natuurlijke hulpstoffen'

Vitamine B12 Capsules 1000 mcg Methyl-/Adenosylcobalamine

 


Let op: dit product bevat nieuwe hulpstoffen uit natuurlijke bron. De geur, kleur en smaak van de capsule kan daarom anders zijn dan u gewend was. De samenstelling van het product is verder hetzelfde gebleven.

Cobalamine is de gebruikelijke naam van vitamine B12 omdat deze wateroplosbare vitamine het rode kobalt bevat. Vitamine B12 is essentieel voor de groei en speelt een rol in de cellulaire stofwisseling, vooral in het maagdarmkanaal, beenmerg en zenuwweefsel.

Vitamine B12 in voeding is uitsluitend van dierlijke herkomst (behalve in sommige supplementen die ook geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten); het wordt door bacteriën in het spijsverteringskanaal van dieren gevormd. In voeding komt vitamine B12 doorgaans voor in de vorm van methylcobalamine en adenosylcobalamine (ook wel dibencozide genoemd). Dit zijn ook de biologisch actieve (co-enzymatische) vormen zoals B12 door het lichaam wordt gebruikt. Cyanocobalamine is een synthetische, niet lichaamseigen vorm. Het voordeel van een supplement met biologisch actieve (co-enzymatische) vormen is dat de vitamine B12 dan direct beschikbaar is voor het lichaam. Methylcobalamine is een belangrijke methyldonor in het lichaam. Het speelt een rol bij de aanmaak van onder andere DNA, myeline en verscheidene neurotransmitters. Daarnaast helpt het bij de afbraak van homocysteïne waardoor het een verzorgende invloed heeft op hart- en bloedvaten en de hersenstofwisseling ondersteunt. Adenosylcobalamine is werkzaam in de mitochondriën. Het is onder andere betrokken bij de stofwisseling van vetzuren, cholesterol en eiwitten. Daarnaast speelt het een rol bij de energiehuishouding en de aanmaak van hemoglobine.

Ouderen nemen vitamine B12 uit een supplement beter op dan uit voeding. Mensen die vegetarisch eten, krijgen doorgaans minder vitamine B12 binnen. In dergelijke situaties kan aanvulling met een B12- supplement uitkomst bieden. B12 in hoge doseringen kan zowel sublinguaal (onder de tong) via een zuigtablet als oraal in capsulevorm ingenomen worden. Uit onderzoek blijkt dat beide toedieningsvormen even effectief zijn.

 

Samenstelling per capsule (dagdosering):   % ADH
Vitamine B12 1000 mcg 40000%
     waarvan methylcobalamine 500 mcg 20000%
     waarvan adenosylcobalamine (dibencozide) 500 mcg 20000%

* ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

 

 

Hulpstoffen: 
Rijstconcentraat, vegetarische capsule: pullulan (uit gefermenteerd cassave-zetmeel), rijstextract

 

 

Bevat geen: 
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

 

 

Gebruik: 
1-2 capsules per dag bij voorkeur tussen de maaltijden door met ruim water innemen of zoals geadviseerd. De capsule kan ook geopend worden en het poeder onder de tong gestrooid worden. Houd u aan de aanbevolen dosering.

 
Specificaties
Inhoud (aantal) 100cap
 
Werking van dit product

Helaas mag er op internet geen informatie gegeven worden over de mogelijk gunstige werking op het lichaam.

Bizar maar waar. Zelfs Google werkt hieraan mee, en gaat zelfs nog verder. Volgens Google mogen zelfs EFSA goedgekeurde claims niet meer getoond worden. 
Inderdaad, faalt Google in haar missie "Alle informatie toegankelijk maken"

Meer weten over de werking van dit product?

Helaas mag ik in verband met de Europese wetgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedinssupplement voor gebruikt kan worden. Voor verdere hulp:

  • Mail naar michael@natuurlijk.fit met je vraag m.b.t. Gezondheid
  • Je kunt de website www.natuurlijk.fit raadplegen voor Orthomoleculaire Kennis. Ook kun je daar een afspraak maken voor advies op maat.

Schrijf als eerste een recensie! !

30 andere producten in deze categorie

Menu

Vergelijk 0