Allium sativum extract

Bij aanschaf van dit product krijg je in totaal 29 spaarpunten. Je winkelwagen bevat in totaal 29 spaarpunten met een totaal waarde van € 2,90.

722504

Nieuw product

60 tabletten

Meer details

€ 29,50

Levertijd: 2 tot 5 dagen

- +

Merk: Bonusan

Toevoegen aan vergelijker

Beoordelingen en recensies van klanten

Nog niemand heeft een beoordeling gegeven
. Jammer he?
 
Omschrijving

Allium sativum extract

Knoflook (Allium sativum) bevat de stof alliine, een belangrijk zwavelproduct voor ons lichaam. Omdat de stof zo vluchtig is, gaat de gezonde kracht bij de bereiding helaas grotendeels verloren.

  • Bevat alle actieve ingrediënten uit knoflook
  • Voor een verantwoord cholesterolgehalte
  • Gunstig voor hart en bloedvaten

Knoflook (Allium sativum) bevat de stof alliine, een belangrijk zwavelproduct voor ons lichaam. Omdat de stof zo vluchtig is, gaat de gezonde kracht bij de bereiding helaas grotendeels verloren. 

Knoflook heeft een zeer breed werkingsgebied. Het draagt bijvoorbeeld bij aan een verantwoord cholesterolgehalte. Daarnaast is het goed voor hart en bloedvaten. Bovendien biedt het ondersteuning in tijden van stress.

De tabletten bevatten alle actieve ingrediënten in een gestandaardiseerde dosering. Eén tablet per dag is voldoende om te profiteren van de gezonde effecten, ook als u niet van knoflook houdt.

Samenstelling per gecoate tablet:

Allium sativum (knoflook) extract, gestandaardiseerd op minimaal 3,25% alliine
340 mg
 
 

Hulpstoffen

Microkristallijne cellulose
 
Plantaardig magnesiumstearaat
 
Schellak
 

Ingrediënten (aflopend)

Vulstof (microkristallijne cellulose (cellulosegel)), knoflook (Allium sativum), glansmiddel (schellak), antiklontermiddel (magnesiumstearaat).


 

Specificaties

Gegarandeerd vrij van:gluten, maïs, conserveermiddelen, gelatine, gist, toegevoegde sacharose, lactose, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen, GGO (genetisch gemanipuleerde organismen)
 
Type: tablet
 
Vorm: oblong met dubbele breukstreep
 
GebruikDagelijks 1 tablet tijdens of vlak na de maaltijd innemen. De tabletten hebben een lichte, karakteristieke knoflookgeur.
 
WaarschuwingenNiet gebruiken bij een overgevoeligheid voor knoflook. Knoflook vertraagt de bloedstolling. Wees om die reden voorzichtig met het gebruik van Allium sativum extract voor en vlak na een operatie en bij het gebruik van antistollingsmedicatie (zoals warfarine, indomethacine en aspirine). Raadpleeg hiervoor een deskundige.
 
BewaaradviesDroog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.
 
Werking van dit product

Helaas mag er op internet geen informatie gegeven worden over de mogelijk gunstige werking op het lichaam.

Bizar maar waar. Zelfs Google werkt hieraan mee, en gaat zelfs nog verder. Volgens Google mogen zelfs EFSA goedgekeurde claims niet meer getoond worden. 
Inderdaad, faalt Google in haar missie "Alle informatie toegankelijk maken"

Meer weten over de werking van dit product?

Helaas mag ik in verband met de Europese wetgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedinssupplement voor gebruikt kan worden. Voor verdere hulp:

  • Mail naar michael@natuurlijk.fit met je vraag m.b.t. Gezondheid
  • Je kunt de website www.natuurlijk.fit raadplegen voor Orthomoleculaire Kennis. Ook kun je daar een afspraak maken voor advies op maat.

Schrijf als eerste een recensie! !

30 andere producten in deze categorie

Menu

Vergelijk 0