MI-7 biologisch

Bij aanschaf van dit product krijg je in totaal 34 spaarpunten. Je winkelwagen bevat in totaal 34 spaarpunten met een totaal waarde van € 3,40.

896543

Nieuw product

60 capsules Mycelium Immuno Complex bevat 100 mg van zeven raw whole food paddenstoelen in een basis van biologische rijst inclusief mycelia: Agaricus, Cordyceps, Maitake, Reishi, Lion’s Mane, Zhu Ling en Turkey Tail. Verder niets. Geen hulpstoffen. En allemaal biologisch.

Meer details

€ 34,95

Levertijd: 2 tot 5 dagen

- +

Merk: Vitals

Toevoegen aan vergelijker

Beoordelingen en recensies van klanten

Nog niemand heeft een beoordeling gegeven
. Jammer he?
 
Omschrijving
Het MI-7 Mycelium Immuno Complex bevat 100 mg van zeven raw whole food paddenstoelen in een basis van biologische rijst inclusief mycelia: Agaricus, Cordyceps, Maitake, Reishi, Lion’s Mane, Zhu Ling en Turkey Tail. Verder niets. Geen hulpstoffen. En allemaal biologisch.
 
Alle paddenstoelen in het MI-7 Mycelium Immuno Complex zijn gegarandeerd afkomstig van een biologisch gecertificeerde kwekerij die volgens de strenge GMP eisen werkt. Ze worden gekweekt op een zuivere, biologische voedingsbodem (rijst).
 


Terug van weggeweest!
Vitals had altijd al een product in het assortiment genaamd: MI-7 Mycelium ImmunoMulti. Die versie was echt een multivitamine en bevatte dus ook toegevoegde vitaminen en mineralen. Hierdoor was er echter niet veel plek over voor voldoende paddenstoelen. Voor een optimale ondersteuning van het immuunsysteem waren hogere doseringen nodig van de zeven bovengenoemde immuunstimulerende paddenstoelen. Vandaar dat de capsule nu uitsluitend uit 700 mg biologische paddenstoelen bestaat en geen ruimte laat voor overige vitaminen en mineralen.
 
(Voor de goede orde: de paddenstoelen in die eerdere versie van MI-7 waren al biologisch, maar zijn nu officieel gecertificeerd.)
 
Voor een volledige basissuppletie ter bevordering van de weerstand en voor extra vitaliteit kan dit paddenstoelencomplex gecombineerd worden met de complete en hoog gedoseerde multivitamine Elke Dag of neem eens een kijkje bij onze overige biologische producten.
 

 
MI-7 is géén extract of concentraat, maar een ‘compleet’ product (‘whole food’) waardoor alle stoffen in de mycelia in het eindproduct aanwezig zijn. Bij een extract wordt een aantal stoffen met water en alcohol opgelost en vervolgens geconcentreerd. Daardoor blijven een groot aantal nutriënten achter die niet in het eindproduct terechtkomen. Dit is onnodig en ongewenst.
 
* Agaricus en Reishi zijn goed voor het immuunsysteem.

Samenstelling per vegetarische capsule: 
700 mg biologisch paddenstoelencomplex in een basis van biologische rijst
 
Bestaat uit:
100 mg Agaricus (Agaricus blazei)
100 mg Cordyceps (Cordyceps sinensis)
100 mg Maitake (Grifola frondosa)
100 mg Reishi (Ganoderma lucidum)
100 mg Lion’s Mane (Hericium erinaceus)
100 mg Zhu Ling (Polyporus umbellatus)
100 mg Turkey Tail (Trametes versicolor)

Hulpstoffen: Capsulewand hydroxypropylmethylcellulose, verder helemaal niets.
Bevat geen: 
Soja, lactose, gluten, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten en vrij van GMO.

 

Let op: verschillende paddestoelen in MI-7, waaronder cordyceps, remmen de aggregatie van bloedplaatjes en kunnen de werking van reguliere bloedverdunners versterken.

 

Gebruik:
1-2 capsules per dag bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.
 
Specificaties
Inhoud (aantal) 60cap
 
Werking van dit product

Helaas mag er op internet geen informatie gegeven worden over de mogelijk gunstige werking op het lichaam.

Bizar maar waar. Zelfs Google werkt hieraan mee, en gaat zelfs nog verder. Volgens Google mogen zelfs EFSA goedgekeurde claims niet meer getoond worden. 
Inderdaad, faalt Google in haar missie "Alle informatie toegankelijk maken"

Meer weten over de werking van dit product?

Helaas mag ik in verband met de Europese wetgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedinssupplement voor gebruikt kan worden. Voor verdere hulp:

  • Mail naar michael@natuurlijk.fit met je vraag m.b.t. Gezondheid
  • Je kunt de website www.natuurlijk.fit raadplegen voor Orthomoleculaire Kennis. Ook kun je daar een afspraak maken voor advies op maat.

Schrijf als eerste een recensie! !

30 andere producten in deze categorie

Zojuist bekeken

Menu

Vergelijk 0