Alle recensies

Door Ilona D. (Mierlo, Netherlands) op 15 Nov 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties

Vitamine B12 ampulen voordeelpaket

Snelle levering, goed materiaal. Ik ben erg tevreden.

 Meldt misbruik
Door Astrid R. (Barendrecht , Netherlands) op 25 Oct 2017 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Meer-in-1 Tiener multivitamine voor tieners

Multivitamine voor tieners

Mijn zoon moet hard studeren. Ik ben benieuwd of dit hem helpt om zich beter te concentreren en om zijn weerstand te verhogen. Hier heb ik het voor gekocht. Over pakweg een maand weet ik meer.

 Meldt misbruik
Door Astrid R. (Barendrecht , Netherlands) op 25 Oct 2017 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Paleo Minerals magnesium flakes pot verpakking 3500g

Magnesium vlokken

De inhoud nodigt uit om snel te gaan gebruiken. Mij is aangeraden om iedere avond een lekker voetenbad te nemen. Dit ga ik meteen morgen uitproberen. Zo wordt de magnesium goed door de huid opgenomen en met 3,5 kg kan ik even vooruit.

 Meldt misbruik
Door Emilie G. (Rotterdam, Netherlands) op 09 Sep 2017 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Acacia Vezels 500 gram

Prima prebiotica

Ik ben erg tevreden over deze prebiotica, die naar mijn mening ook past in een paleo en lectine arm dieet.
Het enige wat beter zou kunnen is de verpakking. Deze zou een stuk milieu vriendelijker kunnen.

 Meldt misbruik
Door inge V. (Purmerend, Netherlands) op 02 Sep 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

Prima webshop

Bestelling gedaan was niet meteen leverbaar dat wist ik maar toen het er was heel snel op de post gedaan zodat ik het nog op tijd had. Door Whatsapp contact heel snel en makkelijk antwoord op mijn vragen gekregen. Kortom zeer tevreden ga er zeker vaker bestellen!

 Meldt misbruik
Door Lisette O. (Heerlen, Netherlands) op 02 Sep 2017 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties dunne naalden

Ampullen B12

Ik heb nu twee keer dit product gekocht en mocht het zeer snel in ontvangst nemen.
Alles netjes ingepakt.
Gemakkelijke betaling met IDEAL. Ik ben zeer content met het product en het heeft mijn energie weer terug gebracht.
Ideaal voor mensen met een groot B12 tekort.

 Meldt misbruik
Door L. D. (Heerlen, Netherlands) op 13 Aug 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Silicium - Natuurlijk kiezelzuur 240 tabletten

Vlug en goed geleverd

Vlug en goed verpakt geleverd

 Meldt misbruik
Door Anne S. (Goutum, Netherlands) op 04 Aug 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : MorEPA Cholesterol 30 softgels

Betere resultaten daling cholesterolwaarden dan met simvastatine

In overleg met huisarts vergelijking met medicijnen dit 3 maanden geprobeerd met bloedmetingen in lab ziekenhuis. Daling met simvastatine van 5.8naar 4.5. Met morepa cholesterol naar
3.4. Bovendien triglyceridenwaarden sterker verbeterd alsmede verhouding hdl en ldl. Dus deze houden we aan. Maar blijf per half jaar controleren

 Meldt misbruik
Door P.A.H. S. (Nederweert, Netherlands) op 24 Jun 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : MorEPA Cholesterol 30 softgels

Mijn reactie

Mijn man zijn cholestorol is een stuk gedaald nu hij deze rode gist rijst capsules gebruikt.

 Meldt misbruik
Door Tea B. (Lekkerkerk, Netherlands) op 08 May 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties

Snelle levering

Snelle levering binnen 1 dag, en ook nog eens met extra naalden. Fijne service!

 Meldt misbruik
Door Lia D. (Nieuwe Wetering, Netherlands) op 07 May 2017 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Vitamine B12 Actief (100) zuigtabs

B12

Uitstekend product. Merk vrij snel een beter energieniveau!

 Meldt misbruik
Door Rik G. (Eindhoven, Netherlands) op 29 Apr 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties dunne naalden

super

snel geleverd... goed steriel verpakt... top product.. Beste van NL

 Meldt misbruik
Door Doete R. (Utrercht, Netherlands) op 26 Apr 2017 :
(3/5) 
Beoordeeld product : Magnesium Malaat 1000 mg 180 tabs

Menstruatieklachten

Meer dan dertig jaar lang veel menstruatiekrampen gehad.
Na twee weken Mangnesium Malaat geslikt te hebben waren alle krampen weg.
Na een jaar gestopt met de Magnesium, maar binnen een maand waren de klachten terug.
Nu slik ik het gewoon door en geniet elke maand van de afwezigheid van de krampen.

 Meldt misbruik
Door wil D. (Goudswaard, Netherlands) op 01 Mar 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties dunne naalden

compleet

een compleet pakket in 1 bestelling. Super!

 Meldt misbruik
Door A. D. (Rohel, Netherlands) op 01 Mar 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties dunne naalden

B12

Snelle levering en keurig verpakt.

 Meldt misbruik
Door Margreet C. (Monster, Netherlands) op 27 Feb 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

Enthousiast

Goed verpakt, ampullen gegarandeerd onbeschadigd. Ampul is probleemloos te openen. Werking van het Depot perfect.

 Meldt misbruik
Door Marianne L. (Nieuwkoop, Netherlands) op 13 Feb 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : 510 Magnesium AC Glycinaat

prima product

Voor de rusteloze benen merk ik nu al resultaat, dat het beter gaat.

 Meldt misbruik
Door Rob S. (Amersfoort, Netherlands) op 04 Feb 2017 :
(2/5) 
Beoordeeld product : Vitamine D3 1000 IE 90 softgels

Bezorging rampzalig

De kwaliteit van NOW is mij wel bekend. Het gaat er meer om hoe het geleverd wordt. De track & trace klopt niet met de werkelijkheid. De gegeven bezorgdatum en tijd laten geen keus en verplichten je om op vrijdagavond tussen 18.00 en 22.30 uur thuis te zijn. Uiteindelijk geen levering, ook geen bericht.
--Deze bestelling was verzonden met Fadello en zij bezorgen niet op een bedrijfsadres, excuses voor het ongemak, ik probeerde juist sneller te leveren dan normaal, helaas is dat niet gelukt, maar heeft u de bestelling nu wel in huis inmiddels--

 Meldt misbruik
Door Anneke V. (Alkmaar, Netherlands) op 27 Jan 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

Zeer goed!

Ik ben zeer tevreden. Volgende dag al in huis en keurig verpakt. :-)

 Meldt misbruik
Door Marcus R. (Papendrecht, Netherlands) op 24 Jan 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

Super produkt

Een heel goed bedrijf en top service!!!

 Meldt misbruik
Door Saskia B. (Nieuw-Amsterdam, Netherlands) op 22 Jan 2017 :
(5/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

Super

Werd me verteld dat dit alleen in Duitsland te verkrijgen zou zijn. Niet dus, ook hier te verkrijgen. Werd iets later geleverd dan vermeld maar werd netjes bij de bestelling aangegeven dat het in backorder stond.

 Meldt misbruik
Door Linda V. (Wageningen, Netherlands) op 22 Jan 2017 :
(4/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

B12 injecties

Snelle service, goede oplettendheid toen ik foutje had gemaakt bij het adres, goed verpakt. Product nog niet gebruikt maar hoor/lees alleen maar goede berichten

 Meldt misbruik
Door Femke H. (Driebergen, Netherlands) op 31 Dec 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Meer-in-1 Vrouw (60 tabl) Multivitamine

Fijn product

Alle vitamines in een goed opneembare vorm. Tablet is makkelijk door te slikken. Zorgvuldige en snelle levering.

 Meldt misbruik
Door arjan V. (Tholen, Netherlands) op 29 Dec 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

Alles ok.. op tijd binnen

Alles ok.. op tijd binnen

 Meldt misbruik
Door Carola V. (Kloosterzande, Netherlands) op 16 Dec 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties

Snelle levering. Goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt en compleet pakketje!

 Meldt misbruik
Door Carola V. (Kloosterzande, Netherlands) op 15 Dec 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : 5 steriele extra dunne injectie naalden 27G GR 30/42

CC

Pijnloos injecteren, snel geleverd. Zouden ook in B12 pakket moeten! Dan is t compleet

 Meldt misbruik
Door Silvia V. (Milsbeek, Netherlands) op 12 Dec 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Ulcetrol

GEWELDIG

Erg snelle en goede service. Vrijdagavond om 22 uur besteld, zaterdagavond om 20.30 uur bezorgd.

 Meldt misbruik
Door Annelies V. (Delft, Netherlands) op 12 Dec 2016 :
(4/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties

Top

Was snel geleverd en netjes verpakt.
Alleen om het pakket compleet te maken zou het fijn zijn als er ook 10 optrek naalden bij zouden zitten!

 Meldt misbruik
Door Jacqueline E. (Lelystad, Netherlands) op 08 Dec 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : D-Mannose 500 mg

D-mannose helpt echt!

Na een maandenlange blaasontsteking, niet weg te krijgen met Anti-Biotica, was het binnen 1 week verdwenen met D-mannose in combinatie met Cranberry capsules.
Het branderige gevoel was na 1 dag al verdwenen. Wat een opluchting.
Ik ben erg gevoelig voor blaasontstekingen, heb ze al vaak gehad. Nu heb ik D-mannose altijd op voorraad. Zodra ik voel dat het weer begint te branden en het stoppen van het plassen pijnlijker wordt, start ik direct weer met de D-mannose.
Wat een super ontdekking van een fantastisch middel. Veel beter dan steeds je lichaam teisteren met Anti Biotica.

 Meldt misbruik
Door Aad V. (Barendrecht, Netherlands) op 06 Dec 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

B12 ampullen

Ampullen B12 injectievloeistof snel en accuraat ontvangen. Kwaliteit prima. aanrader

 Meldt misbruik
Door PFMM L. (Dongen, Netherlands) op 29 Nov 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Multi Pro gluco actief 120 tabletten

Pro gluco multi actief

Pro gluco multi actief van BONUSAN is een prima product.

 Meldt misbruik
Door PFMM L. (Dongen, Netherlands) op 29 Nov 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Probiotica 12 miljard 60 vegetarische cap

NOW Foods Probiotica

Probiotica van NOW Foods is een uitstekend product.

 Meldt misbruik
Door Arina D. (Sassenheim, Netherlands) op 29 Nov 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Vitamine C-1000 Complex SR Gebufferde C

Top Product

Top product ,meer energie en minder snel vatbaar voor Griep,verkoudheid!!

 Meldt misbruik
Door Arina D. (Sassenheim, Netherlands) op 29 Nov 2016 :
(3/5) 
Door anke W. (Rotterdam, Netherlands) op 10 Nov 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties

Ik ben heel erg tevreden

prima product verrrassend dat er aangegeven werd welke naalden te gebruiken. Ik ben heel erg tevreden
5 sterren

 Meldt misbruik
Door Marta G. (Wilbertoord, Netherlands) op 10 Nov 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Voordeelpakket B12 injecties

ben zeer tevreden

ben zeer tevreden
Thanks !

 Meldt misbruik
Door anke W. (Rotterdam, Netherlands) op 09 Nov 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

prima product

prima product , zeer snelle levering, ik blijf als vaste klant 5 sterren

 Meldt misbruik
Door Frits K. (Emmen, Netherlands) op 03 Nov 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

Super

Fijn dat deze nu zonder gezeur via een Nederlandse webshop te bestellen zijn. Afhandeling en bezorging van de bestelling waren prima.

Tip: bestel de 'Injectie naalden 5 stuks extra dun 27G' in plaats van de 0.8x50 naalden die standaard aangeboden worden bij deze ampullen, zijn een stuk fijner!

 Meldt misbruik
Door Frits K. (Emmen, Netherlands) op 03 Nov 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : 5 steriele extra dunne injectie naalden 27G GR 30/42

Mooie dunne naalden

Ik gebruikte eerst de 0.8x50 naalden die standaard aangeboden worden bij de B12 ampullen, maar die kunnen soms pijnlijk zijn. Deze naalden zijn de helft dunner, doen hun werk prima en voel je niet bij het inbrengen. Zouden standaard aangeboden moeten worden bij de B12 ampullen!

 Meldt misbruik
Door Wilfried N. (Huldenberg, Belgium) op 02 Nov 2016 :
(4/5) 
Beoordeeld product : PEA 400 mg palmitoylethanolamide (Pure PEA)

Tevreden

Hallo, de levering was top, snel en volledig.
Over het product kan ik heden nog maar weinig zegen daar men het ongeveer 3 maanden moet innemen voor er een resultaat kan zijn.
Alvast bedankt.
Vriendelijke groeten;
Wilfried Nys

 Meldt misbruik
Door Matty B. (Sint maartensdijk, Netherlands) op 31 Oct 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : 5 steriele injectie naalden 21G (0,8 x 40mm)

maakt je blij

als je van je huisarts geen oplossing krijgt vind ik het fantastisch dat er de mogelijkheis is om via internet te kunnen bestellen

 Meldt misbruik
Door Matty B. (Sint maartensdijk, Netherlands) op 31 Oct 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : 5 stuks 2ml injectiespuit steriel zonder naald

fantastisch

vind het fantastisch dat de mogelijkheid er is om deze artikelen via internet te kunnen bestellen.

 Meldt misbruik
Door Nel V. (Elst (Utr), Netherlands) op 12 Oct 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : 5 steriele injectie naalden 21G (0,8 x 40mm)

makkelijk te openen en gebruiken naalden

goed verpakt, maar zeker zo goed te openen en te gebruiken.
ruime voorraad van besteld, want je kunt nooit voldoende voorraad hebben als het om hygïene en veiligheid gaat
en voor deze prijs gaat dat ook prima, zeker niet te duur voor een goede naald

 Meldt misbruik
Door Nini K. (Lelystad, Netherlands) op 11 Oct 2016 :
(4/5) 
Beoordeeld product : LOPHAKOMP Vitamine B12 DEPOT 1000mcg 10 X 2ml

Vitamine B12

Fijn dat je deze nu in Nederland kunt bestellen. Werkt prima. Goede Service.

 Meldt misbruik
Door Henny V. (Tilburg, Netherlands) op 08 Sep 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Vitamine D3 1000 IE & Vitamine K2 120 vegicaps

Vit d3 met K2

Geweldig goede vitamines voor je botten helpt echt heb RA en mijn botjes zijn nog goed terwijl ik toch veel prednison krijg...

 Meldt misbruik
Door Marjolein B. (Castricum, Netherlands) op 24 Aug 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Magnesium Malaat 1000 mg 180 tabs

Prima

Een van de beste webwinkels.
Snelle reactie, snelle levering, goede site!

 Meldt misbruik
Door Sophia V. (Schagen, Netherlands) op 24 Aug 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Vitamine C 1000 met rozenbottel bioflavonoiden 250 tab

NOW Vitamine C

Ik slik zelf dagelijks deze vitamine omdat het mij energie geeft en omdat ik weet dat vitamine C een afvalstoffen reiniger in het lichaam is. Zo adviseer ik hem ook naar klanten, met name bij vrouwen in stress, in de overgang. In combinatie met andere supplementen doen ze het er erg goed op.
Ik adviseer NOW omdat het een goede prijs kwaliteit verhouding heeft.

 Meldt misbruik
Door M P. (AMSTERDAM, Netherlands) op 23 Aug 2016 :
(1/5) 
Beoordeeld product : L-Tryptofaan 500mg NOW Foods 60 capsules

Waardeloos

Waardeloos de vraag om deze beoordelingen. Vraag je klanten binnen hun profiel op je website aan te geven of ze interesse hebben in het schrijven van recensies. STOP met ongevraagd dit soort mail te sturen aan mensen zoals ik die daar een sterke hekel aan hebben. Op deze manier ga ik liever weer naar de winkel om iets te kopen, die vallen mij daarna niet lastig met deze gratis reclame die ik voor ze zou moeten maken. Doe gewoon netjes je werk, wees klantvriendelijk en belast je klanten niet nodeloos voor je eigen voordeel. Bah!

 Meldt misbruik
Door Bas B. (Swifterbant, Netherlands) op 23 Aug 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Magnesium Citraat 200 mg NOW Foods 250 tabletten

Goed

Gewoon goed. bestellen ging goed. leveren ook. Prima

 Meldt misbruik
Door Petronella G. (Zwolle, Netherlands) op 12 Aug 2016 :
(5/5) 
Beoordeeld product : Vitamine D3 druppels 1000 IE 30 ml

Snelle en juiste levering, heel

Snelle en juiste levering, heel fijn!

 Meldt misbruik

Zojuist bekeken

Geen producten

Menu

Vergelijk 0