Cordyceps Biologisch 60 capsules

Bij aanschaf van dit product krijg je in totaal 39 spaarpunten. Je winkelwagen bevat in totaal 39 spaarpunten met een totaal waarde van € 3,90.

V3570

Nieuw product

• hoge concentratie fytonutriënten
• gekweekt in de Verenigde Staten
• biologisch gecertificeerd (NL-BIO-01)

Meer details

€ 39,95

Levertijd: 2 tot 5 dagen

- +

Merk: Vitals

Toevoegen aan vergelijker

Beoordelingen en recensies van klanten

Nog niemand heeft een beoordeling gegeven
. Jammer he?
 
Omschrijving

De Cordyceps sinensis, zoals deze al sinds eeuwen wordt gebruikt in het verre oosten, groeit onder andere in Nepal op een hoogte van meer dan 3000 meter.

Omdat Cordyceps onder natuurlijke omstandigheden alleen goed gedijd op deze hoogte, is deze paddenstoel zeer zeldzaam. Cordyceps-MRL™ wordt geproduceerd in de Verenigde Staten door een producent die in staat is om deze paddenstoel te kweken voor toepassing in een voedingssupplement. De kweek vindt plaats onder streng gecontroleerde omstandigheden, zodat zowel het mycelium als het jonge vruchtlichaam van de paddenstoel tot ontwikkeling komt.

Als voedingsbodem wordt steriele, biologisch geteelde rijst gebruikt, waarmee gezorgd wordt voor een eindproduct dat vrij is van contaminanten en ongewenste micro-organismen.

De basiscultuur waar de producent vanuit gaat bij elke kweek van Cordyceps-MRL™, is daadwerkelijk afkomstig uit de Nepalese hooglanden, waardoor Cordyceps Biologisch vergelijkbare eigenschappen heeft met de oorspronkelijke wilde paddenstoel. Als laatste stap in het productieproces wordt de Cordyceps bij lage temperatuur gedroogd en vermalen tot een poeder. De lage temperatuur is nodig voor het behoud van de natuurlijke eigenschappen van de aanwezige fytonutriënten, die bij een te hoge temperatuur verloren zouden gaan.

Er wordt met opzet niet gestandaardiseerd op een bepaalde inhoudsstof omdat in het geval van Cordyceps het gehele complex van voedingsstoffen van belang is. 

 
Specificaties
Samenstelling: Samenstelling per 2 capsules (dagdosering):   Cordyceps sinensis (Cordyceps-MRL™, biologisch) 1650 mg Cordyceps-MRL™ is een handelsmerk van Mycology Research Laboratories Ltd.
Bijzonderheden: Ingrediënten: Cordyceps* (Cordyceps sinensis, mycelium en vruchtlichaam), hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule). * van biologische oorsprong
Gegarandeerd vrij van: Bevat geen: Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Bewaren: De Cordyceps sinensis, zoals deze al sinds eeuwen wordt gebruikt in het verre oosten, groeit onder andere in Nepal op een hoogte van meer dan 3000 meter. Omdat Cordyceps onder natuurlijke omstandigheden alleen goed gedijd op deze hoogte, is deze paddensto
Gebruiksadvies: Gebruik: Als voedingssupplement voor volwassenen tweemaal daags 1-2 capsules bij een maaltijd met ruim water innemen, of zoals geadviseerd. Houd u aan de aanbevolen dosering.
Geschikt voor: Hulpstoffen: Hydroxypropylmethylcellulose.
Inhoud (aantal) Let op: Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.
Vorm 60 capsules
 
Werking van dit product

Helaas mag er op internet geen informatie gegeven worden over de mogelijk gunstige werking op het lichaam.

Bizar maar waar. Zelfs Google werkt hieraan mee, en gaat zelfs nog verder. Volgens Google mogen zelfs EFSA goedgekeurde claims niet meer getoond worden. 
Inderdaad, faalt Google in haar missie "Alle informatie toegankelijk maken"

Meer weten over de werking van dit product?

Helaas mag ik in verband met de Europese wetgeving consumenten niet uitleggen waar dit voedinssupplement voor gebruikt kan worden. Voor verdere hulp:

  • Mail naar michael@natuurlijk.fit met je vraag m.b.t. Gezondheid
  • Je kunt de website www.natuurlijk.fit raadplegen voor Orthomoleculaire Kennis. Ook kun je daar een afspraak maken voor advies op maat.

Schrijf als eerste een recensie! !

30 andere producten in deze categorie

Menu

Vergelijk 0